Justin Bonomo vinder Super High Roller Bowl Main Event til $1.775.000!

I går blev vinderen af Super High Roller Bowl Online fundet - vinderen af turneringen, der spilles på partypoker, blev amerikaneren Justin Bonomo.

Turneringen havde en garanteret samlet præmiesum på $3.000.000, men med 50 deltagere blev puljen på 5 millioner dollars. På finaledagen var 13 af de 50 deltagere videre i kampen om de mange dollars, hvor der var penge til top 7 med et mindstecash på $212.500 og vilde $1.775.000 til vinderen.

Almedian Imsirovic startede finaledagen som chip leader, men han røg ud som nummer 9 uden betaling. Heads up var Justin Bonomo oppe mod Michael Addamo. I den sidste hånd kommer Addamo all in med QQ mod Bonomo's K3. Bonomo dermed bagud, men til gengæld rammer han mega godt, da boardet kommer med 310KK3 - og det blev altså Bonomo, der løb med titlen samt $1.775.000.

Der var to nordiske spillere med i pokerturneringen. Viktor 'Isildur1' Blom røg ud som nummer 34, mens finnen Pauli Äyräs tog 4. pladsen til $487.500.