Megadeal afgører Sunday Millions 13-årsjubilæum

Da vi lukkede ned i går aftes, lå Jonas 'jonaj10' Jørgensen lunt i svinget med omkring 80 tilbage, men det gik desværre ikke, som vi havde ønsket. Jonas sluttede som nummer 34 til et cash på $15.684. Umiddelbart et dejligt cash, men så tæt på en milliongevinst i et monster stort felt på 45.929 deltagere og 15.413 re-entries, og så alligevel ikke. Selvom der var mange dollars på spil, så rystede Jonas Jørgensen ikke på hånden. Han spillede samtidig med i Big $44, hvor han blev runner up til $1.667.

Næstbedste dansker i turneringen blev 'miks77'som nummer 68 til $11.090.

På finalebordet endte det med en femvejsdeal, så der var ingen, der løb med den annoncerede førstepræmie på $1.000.061. Økonomisk vinder af turneringen blev 't4rz4n_21' fra Grækenland, der fik $625.073 for 5. pladsen. Sådan endte det: