BetTime - gæt hvornår der scores og scor en million kroner
unibet bettime

BetTime - gæt hvornår der scores og scor en million kroner

Unibet har fundet på en ny sjov konkurrence - det handler om fodbold, konkurrencen er gratis - og du kan vinde en million kroner, hvis du er bedre end gennemsnittet til at se ind i fremtiden. 

Nu vokser træerne jo som bekendt ikke ind i himlen, og det er pænt svært at vinde millionen, men der er alligevel fine præmier på spil.

Du skal give dit bud på, i hvilket minut det første mål bliver scoret i 3 af Alka Superligaens topkampe. Du afgiver dit bud ved dreje på skiven og sætte tiden - tjek her på unibet.  Dine 3 bud sendes ind efter du har svaret på alle 3 spørgsmål. Du kan rette i dit bud helt frem til 2 min. før kampstart.

Hovedpræmie, hver runde (1.000.000 kr.)
For at vinde hovedpræmien på 1 mio kroner, skal du ramme det nøjagtige minut for første scoring i alle 3 kampe i én runde i BetTime konkurrencen. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne.

Sidepræmie, hver runde (10.000 kr.)
Spilleren med lavest minut-difference pr. runde vinder 10.000 kr. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne. Hvis du har vundet 1.000.000 kr., så kan du ikke også vinde 10.000 kr. i samme rund. Præmien vil i sådanne tilfælde gå til spilleren tættest på efter dig.

Turneringspræmie (50.000 kr.)
Spilleren med laveste minut-difference over samtlige ti runder vinder 50.000 kr. i kontanter Du skal have deltaget i samtlige runder for at kunne vinde denne præmie Er der flere vindere, trækkes der lod om kun én vinder. Vinderne får besked direkte.

Læs mere om kampagnen BetTime på Unibet
asd