Roland de Wolfe: Jeg har altid spillet på alt!

27-årige Roland de Wolfe blev helt fortjent årets pokerspiller i Europa efter store triumfer i både WPT og EPT. Cardplayer bringer et stort interview med ham i næste magasin.
"Jeg plejede at bruge en frygtelig masse penge på diverse casino-spil. Jeg har tabt mange penge på spil som blackjack, og i det hele taget spillede jeg på hvad som helst," fortæller 'Ulven' om tiden før han blev pokerspiller.

Han arbejdede for et gambling-magasin, og han dækkede Party Poker Cruise for magasinet. En turnering, som Eric Lindgren vandt. Sidelinje-oplevelsen blev en 'lifechanger' for Roland de Wolfe.
"Jeg begyndte at tage spillet seriøst. Og snart så jeg så mange penge i det, at jeg følte, at jeg blev nødt til at give det chancen," fortæller Roland de Wolfe.

Og siden da har Ulven aldrig kigget sig tilbage. I dag er han en meget rig ung mand, og står det til ham, venter fremtiden bare på at blive besejret.
"Jeg er kun halvt så god, som jeg bliver. Allerede om et år eller to er jeg meget bedre end i dag," siger Roland de Wolfe.
asd