Limit Rusher kaster håndklædet

I det nye nummer af Ace finder De en historie om Limit Rusheren Ed Hollis - en ung waliser, som for lidt over et år siden kastede sig over online-pokeren med en helt igennem uhæmmet tilgang til spillet.

I februar 2006 spillede Ed Hollis $0.5 -1, men så tog ludomanen/limit-rusheren over, og han rykkede snart op i $5-10. Og han vandt.

Ja, han ikke bare vandt, han ramte simpelthen en gylden periode, som skød hans bankroll op i over to millioner danske kroner. Men det hører også med til historien, at han var oppe og spille £40-80, og læg mærke til at $ er udskiftet med £. 

I Ace Magasinet nummer 12 slipper vi historien om Ed Hollis, ligesom det tydeligvis er ved at gå helt galt for ham. Pengene var ved at være væk, og det var tydeligt at læse på hans blog, at han var ved at blive desperat. Han skrev således, at han satsede på, at held ville hjælpe ham igennem 'denne vanskelige periode'.

Og vi skriver meget tydeligt:
"Ace anbefaler, at du IKKE bruger historien om Ed Hollis som et eksempel til efterlevelse."

Nu følger vi historien op, og der er egentlig ikke så meget at sige. Det er en trist historie.

Ed Hollis har kastet håndklædet. Han er flad - har tabt alt. Og han er tydeligvis meget deprimeret. Under sin sidste post fra 21. januar, som også hedder Final Post, skriver han:
"Dette bliver mit sidste indlæg. Jeg forstår ikke, hvordan det kunne gå så galt. Jeg har svigtet mig selv og alle andre, som er tæt på mig. Det er min egen skyld. Held og lykke til jer alle."

Vi kan kun gentage til alle Aces læsere: Please, don't do this at home!

For at se hele Ed Hollis blog, gå til: www.88percent.blogspot.com.

Men vær sød ikke at blive alt for inspireret. Det kan kun gå galt.
asd